Brow lift i Helsingborg

Har du funderat på att göra lash- eller browlift? Kanske har du sett lite blandade resultat i sociala medier och vissa resultat faller dig mer i smaken än andra. Vi rekommenderar att du går till en salong med utbildade och auktoriserade skönhetsterapeuter för att säkerställa resultatet. På SKIN RETREAT i Helsingborg får du garanterat det resultat du vill ha! Berätta om dina önskemål och du kommer lämna salongen med ett perfekt resultat!

Men vad är då browlift egentlingen? Förmodligen har du hört talas om det i media men kanske har du inte riktigt fått grepp om vad det faktiskt är? Det är alltså en metod som gör att dina egna naturliga ögonbryn ser fylligare ut än tidigare. Brynen färgas för att stärka konturer och sedan formas med hjälp av keratin, för att formen ska hålla i många veckor framöver.  Både lash lift och brow lift är två semi-permanenta metoder som ger ett hållbart resultat i upp till 12 veckor beroende på hur du sköter brynen och fransarna samt den naturliga tillväxten av nya strån. Med Lash Lift böjs fransarna och görs fylligare och längre och med Brow Lift blir brynen fylligare och ”håller sig på plats”. För det är inte helt ovanligt att brynens strån gärna vill lägga sig ner och se ledsna ut.

Hos SKIN RETREAT har du möjlighet att boka in andra behandlingar förutom just brow lift och lash lift. Här kan du till exempel göra microneedling eller någon annan typ av ansiktsbehandling Helsingborg. Idag är det populärare än någonsin tidigare att utföra skönhetsbehandlingar av olika slag på salong. Kontakta salongen redan idag så kan du få mer information om vilka behandlingar som utförs och vad som kan passa just dina behov.