Varför snus med hallonsmak är bättre än äpplepaj

 

77 Raspberry med hallonsmak är den absolut mest perfekta smaken på snus och när jag skriver om snus så menar jag inte sån där med tobak som bara smakar skarpt och tråkigt.
Vanlig snus tillhör det förflutna och idag är det tobaksfria alternativ som vinner marknadsandelar. Inom rökningen så är tobaksfria alternativ väldigt stora med alla dess otroligt fantasirika smaker på röken eller ångan. Tobaksfritt snus ligger inte långt efter där man tar nikotin tillsammans med smakämnen och lägger det tillsammans med växtfibrer. Man slipper att försöka dölja smaken av tobaken som är ganska skarp och som tar över det mesta. Blow Red alert smakar Hallon med en eftersmak av mint som är riktigt läcker. Man slipper missfärgningen på tänder som orsakas av tobaken och man är inte begränsad av smakprofilen av tobak. Eftersom man har helt smakneutralt material som man kan smaksätta hur man vill så kommer man fram till helt otroliga smaker.
Nu kan man utan problem tacka nej till en bit äpplepaj efter maten då man hellre stoppar in en SNOW Red Breeze hallonprilla som ger riktigt hög smak. Du slipper kalorier och risken att gå upp i vikt på en efterrätt som du ändå inte tycker om.